Video

In onze video’s brengen de oplossingen voor duurzame isolatie in beeld.
15 feb, 2023

Feit of fictie: ook uw bedrijfsdak met zonnepanelen is te verzekeren (kennissessie BouwBeurs 2023)

Van 6 t/m 10 februari vond in de jaarbeurs in Utrecht de BouwBeurs plaats. Bouwprofessionals uit het hele land kwamen samen om te zien en horen wat er nodig is om toekomstbestendig te worden én te blijven. Ook SlimIsoleren was van de partij en verzorgde de kennissessie ‘Feit of fictie: ook uw bedrijfsdak met zonnepanelen is te verzekeren’. 
18 jul, 2022

Webinar over brandveiligheid industriële platte daken met zonnepanelen

Steeds meer ondernemers ervaren problemen bij het verzekeren van hun zonnestroomdak. Met name wanneer er sprake is van kunststof-isolatie in de dakconstructie zien verzekeraars een vergroot brandrisico. Maar is deze houding terecht? Bekijk nu ons webinar.
28 jun, 2022

Slim Isoleren met EPS: begane grondvloer

EPS heb je in allerlei vormen en maten. Het wordt gebruikt als verpakkingsmateriaal, maar ook in de bouw is EPS onmisbaar. Je kunt er namelijk uitstekend mee isoleren. In deze video laten we je zien waarom EPS geschikt is voor het isoleren van de begane grondvloer.
Blijf automatisch op de hoogte van onze gratis webinars en whitepapers.

Je ontvangt dan maximaal één keer per maand een e-mail van ons.

SlimIsoleren is een initiatief van Stybenex. Stybenex is de Nederlandse branchevereniging van fabrikanten van EPS-producten. We geven voorlichting, verrichten eigen studies en werken mee aan onderzoeken die relevant zijn voor de toepassing van EPS.