Efectis-rapport ‘Onderzoek brandveiligheid industriële platte daken met PV installaties’ nu beschikbaar

Begin dit jaar presenteerde Efectis Nederland het rapport ‘Onderzoek brandveiligheid industriële platte daken met PV installaties’. In dit onderzoek zijn 8 branden in Nederland onderzocht. Specifiek is naar de rol van isolatiematerialen gekeken. De verkregen inzichten zijn gebruikt voor het beschrijven van maatregelen die de brandveiligheid van industriële platte daken met PV-systemen bevorderen.

Voor meer informatie omtrent het onderzoeksrapport ‘Brandveiligheid industriële platte daken met PV installaties’, kunt u een mail sturen naar r.goes@stybenex.nl

Liever een samenvatting lezen? Lees dan het artikel ‘Branden op industriële platte daken met zonnepanelen: dit leren we ervan’.


Volg SlimIsoleren.nl op LinkedIn of Twitter om op de hoogte blijven van het laatste isolatie- en duurzaamheidsnieuws uit Den Haag.


Volg Stybenex via LinkedIn of Twitter om op de hoogte te blijven van al het nieuws over EPS.

 

Blijf automatisch op de hoogte van onze gratis webinars en whitepapers.

Je ontvangt dan maximaal één keer per maand een e-mail van ons.

SlimIsoleren is een initiatief van Stybenex. Stybenex is de Nederlandse branchevereniging van fabrikanten van EPS-producten. We geven voorlichting, verrichten eigen studies en werken mee aan onderzoeken die relevant zijn voor de toepassing van EPS.