Ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van energiezuinige woningen

Hoge energieprijzen, klimaatverandering en de BENG-regelgeving maken ons er steeds meer van bewust dat we energiezuinig en CO2-arm moeten bouwen. Maar wat is de beste strategie om energiezuinig te bouwen? Welke maatregelen leiden tot een energiezuinige, gezonde en comfortabele woning waarin het prettig is om te verblijven? En hoe hou je de bouwkosten, de woonlasten en/of de exploitatiekosten in evenwicht?

Lees hier de whitepaper ‘Ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van energiezuinige woningen’ over hoe energiezuinige nieuwbouw bijdraagt om de risico’s van klimaatverandering te beperken.

Deze whitepaper werd opgesteld door Develop Inc. in opdracht van de Nederlandse Isolatie Industrie (NII).


Praat mee over duurzaam bouwen en recycling op LinkedIn of schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief delen we maandelijkse onze beste artikelen.


Volg Stybenex via Twitter of LinkedIn om op de hoogte te blijven van al het nieuws over EPS.

Blijf automatisch op de hoogte van onze gratis webinars en whitepapers.

Je ontvangt dan maximaal één keer per maand een e-mail van ons.

SlimIsoleren is een initiatief van Stybenex. Stybenex is de Nederlandse branchevereniging van fabrikanten van EPS-producten. We geven voorlichting, verrichten eigen studies en werken mee aan onderzoeken die relevant zijn voor de toepassing van EPS.