Duurzaamheid

De keuze voor duurzame isolatiematerialen is belangrijker dan ooit. Lees hier onze artikelen over duurzaamheid.
1 sep, 2022

Dit zijn de meest gestelde vragen over het verzekeren van zonnestroomdaken

Hoewel het kabinet zonnepanelen op grote daken wilt verplichten, lijken steeds meer ondernemers problemen te ervaren bij het verzekeren van hun zonnestroomdak. In dit artikel behandelen we de meest gestelde vragen over het verzekeren van een zonnestroomdak.
30 aug, 2022

Isolatiemaatregelen sneller terugverdiend dan ooit

Wie vandaag zijn of haar huis verduurzaamt, heeft die investering drie keer sneller terugverdiend dan iemand die dat in 2021 heeft gedaan. Oorzaak zijn de hoge energieprijzen. Dat blijkt Dat blijkt uit nieuw onderzoek van CE Delft en de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE).
8 jul, 2021

Duurzaam en groen regeerakkoord mogelijk volgens Duurzaamheidsoverleg Politieke Partijen

De zes groene netwerken van CDA, D66, GroenLinks, PvdA, Volt en VVD, samenwerkend in het Duurzaamheidsoverleg Politieke Partijen (DoPP), zijn 50 bouwstenen overeengekomen voor een duurzaam en groen regeerakkoord.
7 jul, 2021

De 5 grootste voordelen van EPS-isolatiemateriaal

EPS, beter bekend als piepschuim, heb je in allerlei soorten en maten. Het wordt gebruikt als verpakkingsmateriaal, maar ook in de bouw is EPS onmisbaar. Je kunt er namelijk uitstekend mee isoleren. In dit artikel de 5 grootste voordelen van EPS-isolatiemateriaal.
20 apr, 2021

Ook voor oud EPS uit gebouwen is er nu een oplossing

PolyStyreneLoop biedt een unieke recyclingoplossing die het polystyreen en het broom in de vlamvertrager scheidt.
18 feb, 2021

De oneindige levensloop van 100% recyclebaar EPS

EPS wordt toegepast in verschillende sectoren, zoals de bouw, de gezondheidszorg en de land- en tuinbouw. Misschien ken je het ook wel als piepschuim, airpop of tempex. Het is een duurzaam materiaal dat oneindig meegaat en niet veroudert.
Blijf automatisch op de hoogte van onze gratis webinars en whitepapers.

Je ontvangt dan maximaal één keer per maand een e-mail van ons.

SlimIsoleren is een initiatief van Stybenex. Stybenex is de Nederlandse branchevereniging van fabrikanten van EPS-producten. We geven voorlichting, verrichten eigen studies en werken mee aan onderzoeken die relevant zijn voor de toepassing van EPS.