Nieuws

Het laatste nieuws over isolatie, duurzaamheid en circulariteit in de bouw.
23 jan, 2023

Isolatie populairste maatregel binnen ISDE

Net als in 2021 is isolatie in 2022 veruit de populairste maatregel binnen de ISDE: 58 procent van het door consumenten geclaimde subsidiebudget ging vorig jaar naar isolatiemaatregelen, waarbij dakisolatie net als een jaar eerder de populairste maatregel is (48,2 miljoen euro).
7 dec, 2022

Ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van energiezuinige woningen

Hoge energieprijzen, klimaatverandering en de BENG-regelgeving maken ons er steeds meer van bewust dat we energiezuinig en CO2-arm moeten bouwen. Maar hoe doe je dat precies? Lees hier de whitepaper van de NII.
24 okt, 2022

Assurantiemakelaars bieden oplossing voor verzekeringsproblemen zon-op-dak

Steeds meer ondernemers ondervinden problemen bij het verzekeren van hun zonnestroomdak. Sinds juni kunnen deze ondernemers terecht bij het meldpunt Onverzekerbaar zon-op-dak. Ook assurantiemakelaars Sylvain Liebau en Aad Meijburg zijn bekend met de verzekeringsproblematiek. Samen met Climbel ontwikkelden zij een maatregelenpakket, waardoor de kans op verzekerbaarheid aanzienlijk toeneemt.
Blijf automatisch op de hoogte van onze gratis webinars en whitepapers.

Je ontvangt dan maximaal één keer per maand een e-mail van ons.

SlimIsoleren is een initiatief van Stybenex. Stybenex is de Nederlandse branchevereniging van fabrikanten van EPS-producten. We geven voorlichting, verrichten eigen studies en werken mee aan onderzoeken die relevant zijn voor de toepassing van EPS.