Nieuws

Het laatste nieuws over isolatie, duurzaamheid en circulariteit in de bouw.
22 sep, 2022

Extra middelen voor isolatie en duurzame bouw in Miljoenennota

Afgelopen dinsdag presenteerde minister Kaag van Financiën de kabinetsplannen van Rutte IV voor aankomend begrotingsjaar. Net als vorig jaar blijft de verduurzaming van de gebouwde omgeving een belangrijk thema, maar wat gaat er veranderen? In dit artikel zetten wij de belangrijkste plannen voor isolatie en duurzaamheid op een rij.
1 sep, 2022

Dit zijn de meest gestelde vragen over het verzekeren van zonnestroomdaken

Hoewel het kabinet zonnepanelen op grote daken wilt verplichten, lijken steeds meer ondernemers problemen te ervaren bij het verzekeren van hun zonnestroomdak. In dit artikel behandelen we de meest gestelde vragen over het verzekeren van een zonnestroomdak.
30 aug, 2022

Isolatiemaatregelen sneller terugverdiend dan ooit

Wie vandaag zijn of haar huis verduurzaamt, heeft die investering drie keer sneller terugverdiend dan iemand die dat in 2021 heeft gedaan. Oorzaak zijn de hoge energieprijzen. Dat blijkt Dat blijkt uit nieuw onderzoek van CE Delft en de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE).
Blijf automatisch op de hoogte van onze gratis webinars en whitepapers.

Je ontvangt dan maximaal één keer per maand een e-mail van ons.

SlimIsoleren is een initiatief van Stybenex. Stybenex is de Nederlandse branchevereniging van fabrikanten van EPS-producten. We geven voorlichting, verrichten eigen studies en werken mee aan onderzoeken die relevant zijn voor de toepassing van EPS.