Nieuws

Het laatste nieuws over isolatie, duurzaamheid en circulariteit in de bouw.
30 aug, 2023

Vleermuizen-uitspraak vertraagt de zo belangrijke isolatie-opgave

Nu de Raad van State heeft geoordeeld dat een grondig vleermuizenonderzoek een vereiste is voor spouwmuurisolatie, heerst er onzekerheid, verontwaardiging en bezorgdheid in de isolatiebranche.
12 jul, 2023

Brandtesten op industriële daken met zonnepanelen

Het is voor elke ondernemer een uitdaging: de beslissing om zonnepanelen op een industrieel dak te installeren. Over de brandveiligheid circuleren immers nogal verwarrende verhalen. Hoogste tijd nu, zo vindt Stybenex, om de opgedane inzichten te delen en te benutten in het lopende normalisatietraject dat de overheid laat uitvoeren.
15 feb, 2023

Feit of fictie: ook uw bedrijfsdak met zonnepanelen is te verzekeren (kennissessie BouwBeurs 2023)

Van 6 t/m 10 februari vond in de jaarbeurs in Utrecht de BouwBeurs plaats. Bouwprofessionals uit het hele land kwamen samen om te zien en horen wat er nodig is om toekomstbestendig te worden én te blijven. Ook SlimIsoleren was van de partij en verzorgde de kennissessie ‘Feit of fictie: ook uw bedrijfsdak met zonnepanelen is te verzekeren’. 
Blijf automatisch op de hoogte van onze gratis webinars en whitepapers.

Je ontvangt dan maximaal één keer per maand een e-mail van ons.

SlimIsoleren is een initiatief van Stybenex. Stybenex is de Nederlandse branchevereniging van fabrikanten van EPS-producten. We geven voorlichting, verrichten eigen studies en werken mee aan onderzoeken die relevant zijn voor de toepassing van EPS.